NUCUSOARE
ca la mama acasa :D
Ingrediente : Aluat: 2 oua, 150 ml
ulei, 100 gr zahar, 1/2 plic praf de copt, vanilie, faina cat cuprinde
pentru un aluat de fursecuri.
Umplutura: 120 gr magiun, 60 gr nuca macinata.
Decor: zahar farin vanilat
Intr-un bol se adauga ouale, zaharul, uleiul, vanilia si
amestecam bine pana se dizolva zaharul
Se adauga faina amestecata cu praf de copt, treptat astfel incat sa obtinem un aluat bun de modelat.
Din aluat se formeaza bilute, se pun in forma de nuci si inchidem.
Se pune forma pe flacara de la aragaz si se tine aproximativ 20 sec.
Cand sunt gata se desprind cu usurinta.
Se pun pe o tava , se lasa sa se racesca apoi se umplu .
Se lipesc doua cate doua, se pun intr-un cosulet cu servetel si decoram cu zahar farin vanilat.
INGREDIENTES:2 HUEVOS,150 ML DE ACEITE,100g DE AZUCAR 1/2LEVADURA EN POLVO(NO PANADERA) ESENCIA DE VAINILLA Y HARINA HASTA OBTENER UNA MASA SENCILLO DE MOLDEAR CREMA:120gDE MERMELADA Y 60g DE NUEZ RALLADA SE MESCLAN BIEN DE LA MASA QUE HEMOS HECHO SE HACEN BOLITAS PEQUEÑAS QUE SE PONEN EN EL MOLDE DE NUECES(SE COMPRAN DEL LIDL)Y LAS PONEMOS ENCIMA DE FUEGOCOMO 20 SECUNDOS CUANDO ESTAN ECHOS SE DESPRENDEN FACILLAS DEJAMOS ENFRIAR ENCIMA DE UNA FUENTE Y CUANDO ESTAN FRIOS LES RELLENAMOS CON LA CREMA Y LAS PEGAMOS 2X2 QUE SALEN COMO MITADES DE NUECES Y POR ESTO SE PEGANAL FINAL SE DECORAN CON AZUCAREN POLVO Y AZUCAR AVAINILLADO
NUCUSOARE
ca la mama acasa :D
Ingrediente : Aluat: 2 oua, 150 ml
ulei, 100 gr zahar, 1/2 plic praf de copt, vanilie, faina cat cuprinde
pentru un aluat de fursecuri.
Umplutura: 120 gr magiun, 60 gr nuca macinata.
Decor: zahar farin vanilat Intr-un bol se adauga ouale, zaharul, uleiul, vanilia si amestecam bine pana se dizolva zaharul
Se adauga faina amestecata cu praf de copt, treptat astfel incat sa obtinem un aluat bun de modelat.
Din aluat se formeaza bilute, se pun in forma de nuci si inchidem.
INGREDIENTES:2 HUEVOS,150 ML DE ACEITE,100g DE AZUCAR 1/2LEVADURA EN POLVO(NO PANADERA) ESENCIA DE VAINILLA Y HARINA HASTA OBTENER UNA MASA SENCILLO DE MOLDEAR CREMA:120gDE MERMELADA Y 60g DE NUEZ RALLADA SE MESCLAN BIEN DE LA MASA QUE HEMOS HECHO SE HACEN BOLITAS PEQUEÑAS QUE SE PONEN EN EL MOLDE DE NUECES(SE COMPRAN DEL LIDL)Y LAS PONEMOS ENCIMA DE FUEGOCOMO 20 SECUNDOS CUANDO ESTAN ECHOS SE DESPRENDEN FACILLAS DEJAMOS ENFRIAR ENCIMA DE UNA FUENTE Y CUANDO ESTAN FRIOS LES RELLENAMOS CON LA CREMA Y LAS PEGAMOS 2X2 QUE SALEN COMO MITADES DE NUECES Y POR ESTO SE PEGANAL FINAL SE DECORAN CON AZUCAREN POLVO Y AZUCAR AVAINILLADO Umplutura: 120 gr magiun, 60 gr nuca macinata.
Decor: zahar farin vanilat Intr-un bol se adauga ouale, zaharul, uleiul, vanilia si amestecam bine pana se dizolva zaharul
Se adauga faina amestecata cu praf de copt, treptat astfel incat sa obtinem un aluat bun de modelat.
Din aluat se formeaza bilute, se pun in forma de nuci si inchidem.
Se pune forma pe flacara de la aragaz si se tine aproximativ 20 sec.
Cand sunt gata se desprind cu usurinta.
Se pun pe o tava , se lasa sa se racesca apoi se umplu .
Se lipesc doua cate doua, se pun intr-un cosulet cu servetel si decoram cu zahar farin vanilat.
Cand sunt gata se desprind cu usurinta.
Se pun pe o tava , se lasa sa se racesca apoi se umplu .
Se lipesc doua cate doua, se pun intr-un cosulet cu servetel si decoram cu zahar farin vanilat.
No hay comentarios:
Publicar un comentario